It's never too late to become what you might have been - Elenor Roosevelt

lørdag 30. april 2011

Åtte ting du kanskje ikkje visste om meg...

Eg har altså blitt utfordra av Marie om å avsløre åtte ting som kanskje ingen andre visste om meg.
Tja.
Så open som eg pleier å vera om meg sjølv kan det ikkje vera lett å finne heile ÅTTE ting som andre ikkje veit om meg, men når det gjeld bloggen min, så har eg jo stort sett skrive om trening og triatlon og helse.
Så med denne utfordringa er det kanskje tid for å fortelle om heilt andre ting..?

Ting 1
Eg var veldig musikalsk som lita jente, og begynte tidleg i musikkskulen, som det heiter i Tyskland. Det endte med at eg kunne lese og spela etter noter alt som femåring, altså før eg begynte på skulen. På slutten av ein konsert frå musikkskulen tok læreren min meg fram på scenen og fortalde til publikum "Og dette her er Imke, som kunne lese noter FØR ho kunne lese bokstavar." Eg synst det var utruleg flaut da.

Ting 2
Eg likar usunn mat. Det betyr ikkje at eg til dagleg får i meg hamburgerar, pølser og pommes frites, men eg
nytar nesten dagleg dei utruleg usunne og næringstomme Yumyum-nudlane med kyllingsmak. Ein porsjon om dagen, etterfølgt av Grans lettcola som eg også er hekta på, og eg er skikkeleg fornøydd.

Ting 3
Eg er veldig glad i å skrive, og har alltid vore det, og alltid gjort det. Eg skreiv mitt første dikt ned etter at eg endeleg hadde lært å skrive, fram til da har det vore munnleg overlevering av mine historier og dikt. Då eg var tolv år, skreiv eg to timar på skrivemaskin dagleg, rett etter middag. Det endte med ein eventyrroman på 60 maskinskrevne sider. Eg har originalen fortsatt, men har sidan ikkje orka å lese gjennom den, den er nemleg utruleg innhaldsrik og tek lang tid å lese!

Ting 4
Eg har eit spesielt forhold til varmeflaska mi. Eg brukar varmeflaske ca 350 dagar i året, og bruken har sjeldan samenheng med utetemperaturen. Det blir ca 400 varmeflaskefyllingar i løpet av eit år. Eg er rett og slett ein skikkeleg frysepinne når eg er inne!

Ting 5
Eg er i stor grad internett- og PCavhengig. Når internetsignaler uteblir for så kort tid som eit halt minutt, så får eg høg puls, begynner å svette og blir nesten panisk samtidig som eg tenker meg ut alle slags samansvergingar som kan ha ført til tap av signalene. Så blir eg utruleg flau når eg er tilbake på nettet igjen etter berre to minuttar. Eg har også til tross for dårleg økonomi kjøpt meg ein liten reserve-PC, i tilfelle den andre skulle gå i stykke.

Ting 6
Etter definisjonen i Norsk medisinsk ordbok "abdomen: buken, magen, veiklivet, underlivet, "livet"; den delen av kroppen som er mellom mellomgolvet og hofteskåla;" så har eg nesten ikkje mage. Ribbeina mine går nesten heilt ned til hofta, noko som betyr maksimal utnyttelse av plassen til lungene. Det har i alle fall fysioterapeuten min oppdaga, og det synst eg er ein artig anatomisk kuriositet.

Ting 7
Eg er ekstremt distré. Eg veit nesten aldri kor tinga mine er hen. Eg har ein reservemobil slik at eg kan ringe etter mobilen min, den er nemleg stort sett aldri der eg la den sist! Eg drøymer om den dagen det blir laga ein liten teknisk dings som kan festast på nøklar, lommebok, yndlingslue og sykkelverktøy slik at eg kan lokalisere desse tinga same dag som eg skal bruke dei.

Ting 8
Eg har hatt kraniebrudd som seksåring. Då eg gjekk på skøyter ramla eg og datt rett ned på panna på isen. Etter nokre tårer fortsatte eg å gå i 45 minutter, men då eg kom heim kom kvalmen. Det bar rett på sjukehus og det blei konstatert hjernerystelse og kraniebrudd. Etter 10 dagar på sjukehuset kom eg heim att og kan den dag i dag bruke denne ulukka som unnskyldning for at eg er litt rar ... ;)


Så burde eg vel utfordre eit par-tre andre eg au?
Då gjev eg stafettpinnen til å fortelje "Åtte ting du kanskje ikkje visste om meg" vidare til Cathrine frå Catamis resept for god helse, den kvilelause trippelbloggaren Dagfinn og bredden i norsk triatlon, Bent (eg savnar å lese nye blogginnlegg av deg!).

Lykke til og god lesing!

1 kommentar:

  1. Fantastisk BRA IMKE!!! :-) Eg he venta og venta... :-)! Varmeflaskehavhengingheten din skjønnar eg ettekvørt gruleg gøtt... :-)

    SvarSlett